top of page

UW LOKALE DAKWERKER VOOR HET PLAATSEN VAN HELLENDE EN PLATTE DAKEN

UW SPECIALIST IN HELLENDE DAKEN TE GOOIK

Woning renoveren of verbouwen? Begin met uw dak! Een nieuw en goed geïsoleerd dak plaatsen heeft heel wat voordelen. Een goed (geïsoleerd) dak beschermt uw woning tegen warmte, koude, wind, regen en sneeuw. In België is een hellend dak nog steeds de meest toegepaste dakvorm. Het voordeel van hellende daken is dat deze een eenvoudigere afwatering kennen, en daarnaast de dakbedekking minder vaak hoeft te worden vervangen. Dakwerken Kurt te Gooik nabij Lennik en te Ternat in de provincie Vlaams-Brabant plaatst zowel nieuwe hellende daken als renovaties. Wij plaatsen zowel dakpannen als leien.

Heeft u vragen of u wenst bijkomende informatie met offerte? Neem dan zeker contact met ons op.

UW SPECIALIST IN PLATTE DAKEN TE GOOIK

Hebt u een plat dak? Verwen dan het milieu, uw kouwelijke partner én uw maandelijks budget met een warm huis dankzij het ecologische merk Derbigum NT. Want dankzij de nieuwste milieutechnologie zit u er voortaan warmpjes bij. Straf: het moderne waterdichtingsmembraan spaart tot 28 procent energie uit in vergelijking met een traditioneel membraan.
Bovendien is het volledig recycleerbaar!

Waarom kiezen voor Derbigum op uw plat dak?

Al meer dan tachtig jaar is Derbigum synoniem met bitumen dakbanen of ‘roofing’ van topkwaliteit.

De bitumineuze dakbanen van Derbigum hebben een bewezen levensduur van 30 jaar, maar we hebben al daken die in de praktijk reeds 45 jaar meegaan.

Duurzame innovaties

100% Belgisch, maar actief in de hele wereld

Totaaloplossingen

Contacteer Dakwerken Kurt vandaag nog voor de renovatie van uw dak. Vraag uw gratis offerte aan!

bottom of page