top of page

IS UW DAK TOE AAN EEN GRONDIGE DAKRENOVATIE? KIES VOOR COMFORT ÉN VAKMANSCHAP MET DAKWERKEN KURT!

DAKRENOVATIE: DE BESTE INVESTERING VOOR UW HUIS

Vertoont uw dak tekenen van veroudering of slijtage? Wacht niet tot de regen binnendruppelt op zolder om in actie te schieten. Een tijdige, grondige dakrenovatie voorkomt kopzorgen én kosten. Uw woning blijft beschermd tegen regen en wind. En uw ruwbouw wordt niet aangetast door insijpelend vocht.

Benieuwd naar hoe een échte vakman uw dakrenovatie zou aanpakken?

Vraag snel uw verkennend gesprek én gratis offerte aan bij Dakwerken Kurt!

Uw aannemer voor dakwerken en gevelbekleding

UW DAK RENOVEREN? AAN DE SLAG!

Werd uw woning jaren geleden gebouwd en is het tijd voor een fikse dak make-over? Dakwerken Kurt garandeert u dat uw dak voorbereid is op de strenge eisen van de 21ste eeuw! Hij brengt het up-to-date met de strengste isolatienormen. En zorgt ervoor dat het klaar is om jarenlang de trots van uw huis te zijn.

Een hellend of plat dak, dat maakt geen verschil. Wilt u meteen extra licht creëren op zolder met een prachtig en groot dakraam? Deze vakman plaatst het volgens de regels van de kunst. En waarom laat u ook uw gevel niet bekleden? Want nu u besloten hebt uw dak te renoveren, kunt u eindelijk uw dak en zolder bouwen zoals ú dat wilt.

Dakwerken Kurt uit Kester is al 16 jaar lang op alle daken thuis. Een duurzaam onderdak? Snel geplaatst! Dakschrijnwerken? Vlot uitgevoerd! Dakisolatie? U voelt de besparing op uw energierekening meteen.

Kortom, u geniet van een ijzersterke service en afspraken die staan als een huis. Hebt u vragen of wilt u een aspect van uw werken bijsturen? Zaakvoerder Kurt staat altijd zélf op de werf. Spreek hem aan en hij stelt meteen de juiste oplossing voor.

Contacteer Dakwerken Kurt vandaag nog voor de renovatie van uw dak. Vraag uw gratis offerte aan!

bottom of page